אחד הפתגמים המוכרים לכולנו הוא "מי שלא יכול לעמוד בחום שלא יכנס למטבח" אבל מה לגבי הכאבים? כל אחד שאוהב לבשל, יודע כי מדובר בעבודה פיזית לכל דבר. לחתוך, לערבב, לרוץ מסיר לסיר וכמובן לעמוד שעות רבות על הרגליים, העבודה במטבח דורשת לא רק יכולות בישול אלא גם עבודה פיזית מרובה. לכן כשאנחנו צריכים להתמודד עם כאבים בזמן הבישול, הדבר הופך לקשה הרבה יותר.
"אני כל היום במטבח וכאבי הצוואר הרגו אותי"
השף איתן קיזלר בעל המסעדה והקייטרינג היוקרתי "אצל קיזלרס" מבשל כבר למעלה מ-35 שנה. קיזלר סבל במשך שנים רבות מכאבים בצוואר ובגב שהפריעו לו לעשות את הדבר שהוא הכי אוהב, לבשל. "ניסיתי הכל" מספר השף "מסאז'ים, פיזיותרפיה, משחות ואפילו עשיתי סדרת טיפולים במרפאת כאב, שום דבר לא עזר".
העביר את הכאבים לאש קטנה
אחרי שנים בהם סבל מכאבים וניסה כמעט כל טיפול אפשרי, החליט השף קיזלר לנסות טיפול שממנו נמנע לפני כן – לייזר רך. הוא זכר שראה בפרסומת את כוכב הכדורסל מיקי ברקוביץ עם מכשיר הבי-קיור לייזר שמבטיח טיפול בכאבים באמצעות טכנולוגיית הלייזר הרך.
למרות הספקנות שלו החליט השף לנסות את המכשיר המתקדם ולהפתעתו תוך זמן קצר הכאבים פחתו ואחרי זמן מה נעלמו לגמרי. בזכות הבי קיור לייזר הצליח השף קיזלר לחזור לעשות את הדבר שהוא הכי אוהב לעשות, לבשל, ללא כאבים.
להוסיף מעט בי קיור למתכון מנצח
הבי קיור לייזר הוא מכשיר רפואי מאושר לשימוש ביתי הפועל על טכנולוגיית הלייזר הרך לטיפול בכאבים. המכשיר, בגודל של שלט טלוויזיה, קל ונוח לנסיעה, מאפשר לסובלים מכאבים להשתמש בו בכל מקום ובכל זמן.
הלייזר הרך חודר דרך העור אל הרקמות הפגועות, ללא אפקט של חימום או קירו ומבלי לפגוע ברקמה. האנרגיה שמעביר הלייזר מעוררת תהליכים ביוסטמולנטים בגוף המאפשרים לו לזרז את תהליך הריפוי הטבעי במקביל להגברת רמת האנדורפינים בדם, שהם ההורמונים האחראיים על הפחתת תחושת הכאב. טיפול של 6-8 דקות, פעמיים ביום ואפשר כבר לטעום את ההקלה בכאבים.
צפו בסיפורו של השף איתן קיזלר